Nézd meg szolgáltatásainkat

Miért válassz minket?

Website - small

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Napjainkban nem tudunk olyan üzleti tevékenységet, ami nem profitálna egy megfelelően megtervezett és elkészített weboldalból. Az elkészített honlapot a Te és ügyfeleid igényeire szabjuk, így még könnyebben elérnek hozzád!

ÜZEMELTETÉS

Rohanó világunkban az idő a legfontosabb tényező, ezért a működési folyamatok megtervezését, ütemezését és végrehajtását hagyd ránk. Te a stratégiai lépésekkel és az alkotói folyamatokkal foglalkozz!

Dev - small

Egyedi fejlesztés

A Neked készített fejlesztéseinkkel segítünk kitűnni a tömegből! A mai online tér a tömeggyártásra épül. Ha van egy egyedi ötleted, akkor miért tucat cuccokkal valósítanád meg?

Szolgáltatásaink

Munkamorálunk

Csapatunk több éves informatikai tapasztalattal a háta mögött nélkülözhetetlen hard és soft skill gyűjteményt sajátított el, melyekből pár példát lejjebb láthatsz. A piac különböző területein megismert technológiákat ötvözve készítjük megoldásainkat. Elsődleges erősségünk az ügyfélközpontúság és az általunk szállított megoldások testre szabása. 

Ha a szolgáltatásaink közül bármelyikben a segítségünket kéred, akkor küldj egy üzenetet! Itt megteheted!

Fullstack fejlesztés
Wordpress
IT üzemeltetés
Workflow management
Content management
Online marketing
IT infrastruktúra kialakítás
Kávé fogyasztás

Weboldal készítés

Weboldalad készítésénél elsődleges szempontunk a felhasználóbarát felület kialakítása, mert minél könnyebben találják meg látogatóid a minőségi tartalmat, annál több időt fognak a honlapodon tölteni, ezáltal nagyobb eséllyel lesz a látogatóidból ügyfél!

A 21. században az emberek figyelmét nehéz felkelteni, de még nehezebb megtartani, azonban velünk nem sportautókat mosó bikinis lányok stock fotóival kell teletűzdelned weboldalad a látogatottsági adatok növeléséhez. Már a tervezési fázisban nagy hangsúlyt fektetünk az oldalad átláthatóságára és az egyszerű használat kialakítására.

Alapvető célunk nem futószalagon gyártott WordPress oldalak készítése – arra a magyar KKV szektorban elég sok példát találsz –, hanem a koncepciód megvalósítása, vállalkozásod támogatása és ezáltal a munkád sikeresebbé, ugyanakkor kényelmesebbé tétele!

Üzemeltetés

A weboldalad komplexitásából adódó üzemeltetésre fordítandó idő nem egyenesen arányos.

Hajlamosak vagyunk ezzel az idővel nem kalkulálni és így a stratégiai döntéseink esetlegesen a minőségi tartalomgyártás idejéből kell lecsípni annak érdekében, hogy az a tartalom egyáltalán meg is jelenhessen a honlapodon.

Számos nem várt esemény befolyásolhatja weboldalad működését, és sajnos ezek nagy részére 100%-os biztosítás nincs, viszont szakmai hátterünk jóvoltából a nagy részükkel már találkoztunk. Segítségünkkel és tanácsaikkal a legtöbbjük megelőzhető.

Célunk a hosszútávú együttműködés kialakítása, és a Te honlapod zavartalan működése.

Consulting

Napjainkban a feldolgozandó információ mennyisége nő, az erre rendelkezésre álló idő csökken, ennek a trendnek megfelelni, csak hatékony informatikai rendszerrel és naprakész hardverrel tudunk, mivel az ember egy rendszerhez képest csigalassúsággal dolgozza fel az információt, így véleményünk szerint ezt jobb a gépekre bízni.

A hatékony működést pedig “láthatatlan” rendszerrel lehet biztosítani! Egy IT rendszer legjobb tulajdonsága a “láthatatlanság”, ha Te vagy a céged napi szinten észreveszi a rendszert, ami arra hivatott, hogy a döntéseket és a napi munkát segítse, akkor az a rendszer nem hatékony. Egy IT infrastruktúra észrevehető és napi szintű bosszúságot okoz és az igényeket a rendszerhez szabod, nem pedig a rendszert az igényekhez, akkor nem fogsz tudni lépést tartani a rohanó világgal és egyre csak lemaradsz.

Célunk a költséghatékony IT infrastruktúra kialakítása, rendszer és hardver szinten. A hosszútávú együttműködés érdekében feleslegesen nem fogjuk neked tanácsolni, hogy cseréld le a szoftvert vagy a hardvert, hogy ha az megfelelő az igényeidnek!

Egyedi fejlesztés

Fejlesztéseink során megoldás készül a Te problémádra.

Online és offline rendszereket, termékeket és nem utolsósorban folyamat automatizálós szoftvereket készítünk.

A projekt megvalósítása agilisen történik, azon belül a SCRUM-ot preferáljuk, de természetesen azt a fejlesztési módszertant használjuk, amit a feladat megkíván. Az általunk fejlesztett megoldások egytől egyig verziókezelőben tároltak és jól dokumentáltak, így a további fejlesztésre fordított időt spórolunk Neked és magunknak. ;)

Általunk preferált technológiák: nyílt forráskódú rendszerek, Microsoft technológiák, adatbázis téren pedig elboldogulunk az SQL és a NoSQL technológiákkal a feladattól függően.

Marketing

Napjainkban marketing nélkül nem tudsz érvényesülni, nem tudsz felszínre kerülni a tengernyi digitális zajban. Ahhoz, hogy az oldalad ne tűnjön el ebben a mélységben, változtatásra és útmutatásra van szükséged!

Nem marketing eszközökben, mi a marketing stratégiában hiszünk. Segítünk megalapozni weboldalad, vállakozásod hosszútávú sikereit az online sztyeppén. Ezeket nem „clickbait” címekkel, vagy bikinis lányok fotóival érjük el, hanem megtervezett és megvalósított stratégia mentén. Amit mi adunk:

  • Content marketinggel összehangolt Adwords és Facebook kampányok nyomonkövetése!
  • SEO felülvizsgálat és elemzés a már meglévő honlapodnál. Ha mi készítettük a weboldalad, akkor tudod, hogy erre már a tervezési fázisban nagy hangsúlyt fektettünk, így a megvalósítása nagyságrendekkel kevesebb erőforrást igényelt.
  • Weboldalak, Facebook oldalak és kampányok szövegezése, célcsoport specifikusan fogalmazott tartalmak készítése.